ESP CAT ENGL

Qui som?

Molí de Rué és un celler i molí d’oli amb més de cent anys d’història ubicat a la localitat de Vinebre , província de Tarragona. Actualment, la quarta generació de la família Poquet, fundadors i propietaris de Molí de Rué, dirigeix el negoci.


Amb la Noemí Poquet al cap davant, Molí de Rué segueix la tradició dels seus predecessors amb l’elaboració de vins a doll dins la DO Tarragona i l’ envasat d’oli, apostant alhora per la modernització i el llançament de nous productes. El primer d’aquests productes, presentat al mercat el desembre de 2012 sota el nom de “Sol i Serena”, significa la recuperació del tradicional vimblanc de Vinebre


En els últims anys Molí de Rué ha dut a terme una important modernització de les seves instal·lacions, aconseguint un major control dels processos d’elaboració i millorant així la qualitat dels seus productes. Paral·lelament, s’han ampliat les explotacions pròpies de vinya i olivera, cultius que juntament amb els d’altres productors de la zona s’utilitzen per a l’elaboració dels vins i olis que comercialitza.


Des de mitjans dels anys noranta, Molí de Rué complementa la seva activitat tradicional amb una agrobotiga a peu del celler on s’hi pot trobar tota la gama de productes de la casa i altres de locals, apostant pel producte de proximitat i de qualitat.

Horari agrobotiga

De dimarts a divendres:

  • Matí 11:00 a 13:00
  • Tarda 17:00 a 20:00

Dissabtes:

  • Matí de 10:00 a 14:00

Molí de Rué a les xarxes socials: